Számlaadatok kezelése az automatizáció erejével

A TaxConsole alkalmazással közvetlenül a saját gépéről is elérheti a NAV által biztosított digitális szolgáltatásokat.

az TaxConsole előnyei
A Tax Console előnyei

Eszköz az új kihívásokra

A NAV portál felhasználói felületei nem alkalmasak vagy nem hatékonyak számlaadatok tömeges kezelésére. Használja ki a NAV gépi interfész lehetőségeit!

Tegye hatékonyabbá ügyfelei kiszolgálását!

Dolgozzon egyszerűen a NAV oldali számlaadatokkal. Technológiai tudásra nem, csak egy megfelelő eszközre van ehhez szüksége a gépén.

Online számla audit vagy utólagos adatszolgáltatás?

A NAV digitális szolgáltatásai számtalan új lehetőséget kínálnak, melyek nem csak a számlázó és könyvelő programok fejlesztők számára érhetőek el. Ismerje meg őket és használja a mindennapokban!

  •  Windows és Mac alatt is használható
  •  Szakértői támogatással
  •  Jól dokumentált (Nézze meg »)

Integráció? Automatizáció?

A külső, platformfüggetlen alkalmazásunkkal könnyen átlépheti a jelenleg használt rendszerek kötöttségeit, melyek eddig a számlajelentési és befogadási folyamatok automatizálását hátráltatták. Nem talál valamire megoldást? Szóljon, segítünk!

 Windows és Linux környezetben is futtatható

CSV, JSON és egyedi XML formátumok támogatása

Szakértői
támogatással

Tax Console

Dokumentáció

Részletes dokumentációt készítettünk, hogy lerövidítsük a tanulási időt és segítsük a használatot.

Dokumentáció tartalomjegyzék

Kérdései vannak?

Összegyűjtöttük a szerintünk legfontosabbakat.

Mi az a konzol alkalmazás?

A konzol alkalmazás egy önálló futtatható fájl, amely nem rendelkezik szokványos grafikus felhasználói felülettel. Egy terminál ablakban tudja elindítani azzal, hogy beírja oda az alkalmazás nevét, majd utána írja azokat a paramétereket és kapcsolókat, amelyek egy adott funkciót (parancs) elindításához szükségesek. A parancs által szolgáltatott eredmény vagy ugyanott, a terminál ablakban jelenik meg vagy egy dokumentumba (pl. Excel táblázat) kerül rögzítésre, amit utána a hagyományos módon nyithat meg (pl. Microsoft Office vagy Numbers programokkal)

A terminál ablak parancssori felülete elsőre szokatlan lehet - de rengeteg értéket rejt magában. A fejlesztők rendszeresen használják, technológiai  érzékkel tanácsadóként is hamar meg lehet tanulni és szokni a használatát. A parancssor használatával sok feladatot gyorsabban és hatékonyabban oldhat meg, mint más eszközökkel. Ezen kívül a szoftveres automatizációt is hatékonyan támogatja azáltal, hogy ezeket az alkalmazások más alkalmazásokból is könnyen, további fejlesztések (szoftver robotok) nélkül is elérhetőek.

Bármennyit. A megvásárolt licenszek száma korlátozza be, hogy hány entitást tud beállítani a gépén.

Nem. A konzol alkalmazás csak azon a gépen fut, amelyen elindítják. A TaxConsole alkalmazás nem rendelkezik semmilyen felhőben futó komponenssel sem, közvetlenül kommunikál a gépe a NAV Online Számla Rendszerrel. Emiatt csak a saját gépén jelennek meg azok az adatok, amelyeket a NAV szervereiről lekért és kizárólag a NAV szervereire kerülnek fel azok az adatok, amiket a saját gépéről beküldött.

Egy licensz megvásárlásával automatikusan és időkorlát nélkül férhet hozzá az adott főverzióhoz kiadott jogkövetési és hibajavítási frissítésekhez is. A licenszen túl, külön (éves) díj ellenében tudunk folyamatos technikai és szakértői támogatást (support) biztosítani az alkalmazás használatához. Vegye fel velünk a kapcsolatot a további részletekért!

Amikor telepít és beállít egy context-et a gépén, akkor nem csak a kapcsolódó entitás azonosító adatait adhatja meg benne, hanem többek között azt is, hogy a NAV Online Számla Rendszer teszt vagy éles környezetéhez fog-e vele kapcsolódni. Ezáltal könnyen kialakítható olyan környezet is, amely alkalmas lesz tesztek futtatására, hiszen egy ilyen környezeten keresztül sosem fog kapcsolatba kerülni a NAV éles rendszerével.

További kérdése van? Ajánlatot kérne?

Adja meg elérhetőségét, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel
Független könyvvizsgáló, adó- és tanácsadó cégek hálózata, már több, mint 140 országban, több mint 62 000 munkatárssal.
© 2024 Grant Thornton Digital Kft. - Minden jog fenntartva.